Våra tjänster

Vi erbjuder alla typer av golvarbeten, från golvavjämning till färdiga golv, i alla slags miljöer. Vi hjälper er i privata hem, butiker, hotell, kontor, skolor, restauranger, konferensrum, entréer, korridorer med flera. Som golvföretag arbetar vi med hårda golv som plast, gummi och linoleum. Men vi kan även hjälp er med att fräscha upp era gamla golv. Dessutom är vi proffs på att lägga textila golv i både bostäder och offentliga miljöer. Vi lägger även alla slags trägolv och kan slipa, lacka, olja, vaxa, renovera och laga befintliga trägolv. Men vi utför även professionell rengöring av alla typer av golv. Vi kan också erbjuda olika typer av städning som hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning.


Rådgivning för att hitta bästa tänkbara golv

Har ni svårt att själva välja matta eller golv? Då kan vi hjälpa er med detta. Som ett auktoriserat golvföretag kan vi hjälpa er att att välja och lägga rätt golvtyp efter hur rummet används. Vi berättar även gärna hur du kan sköta om dina golv på rätt sätt. Detta gör att ni får vackra och hållbar golv. 

Vi kan få era gamla golv att se ut som nya igen

Förutom att lägga golv kan vi även hjälpa till med rengöring och golvslipning av olika slags golv som exempelvis linoleum och trägolv. Är ni osäkra på om det går att slipa ert golv så kan vi komma på en gratis besiktning. Vi lämnar då även en kostnadsfri offert på vad det skulle kosta att slipa och reparera golven. Självfallet utför vi även ytbehandlingar på olika sorters golv.