Om oss

Vi är ett auktoriserat golvföretag i Stockholm som utför alla typer av golvarbeten, från golvavjämning till färdigt golv. Som golvföretag är vi vana att våra kunder ställer höga krav på oss. Våra uppdragsgivare finns över hela Stockholm och vi utför arbeten för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, hyresvärdar, kontor och företag. Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller om du vill få en kostnadsfri offert. Välkomna!

Många nöjda kunder

Vi sätter alltid kunden i fokus och alla uppdrag är lika viktiga oavsett storlek eller arbete. Under åren har vi samlat på oss många nöjda kunder, varav flera är återkommande. Därför kan vi med glädje dela med oss av både referenser och referensobjekt. Då vi är stolta över vårt arbete och vill att det ska vara riktigt hållbart lämnar vi också alltid en garanti. När ni anlitar oss kan ni alltså vara säkra på att vi alltid levererar ett väl utfört arbetet inom utsatt tid. Vi håller vad vi lovar!

Certifierat golvföretag

Vi har god kontakt med ledande svenska golvtillverkare och kan erbjuda golv och mattor av riktigt god kvalitet. Som auktoriserat golvföretag kan vi hjälpa er att välja och lägga golv efter hur rummet används och även med att behandla och sköta om det på bästa sätt. Detta gör att ni får vackra och hållbar golv med riktigt lång livslängd. Vi strävar alltid efter att ge så personlig service som möjligt. Ni får självklart även start- och slutdatum för ert golvprojekt, oavsett storlek. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och offert.