Ett golvföretag som är specialister på alla typer av golv

Vi kan allt om golv och är auktoriserade för att arbeta med hårda golv, plast-, gummi, textila golv och linoleum. Som golvföretag kan vi även hjälp er med att fixa till era gamla golv. Vi slipar och efterbehandlar både trä och linoleumgolv. Vi kan även tvätta, polera och efterbehandla andra golv så att de ser ut som nya igen. Även om vi som golvföretag har vår spetskompetens inom golvarbeten kan vi också erbjuda annan typ av städning som hemstäd, flyttstädning och kontorsstädning. Vi åtar oss gärna både små och stora uppdrag för både privatpersoner, företag, kontor, hyresvärdar och bostadsrättsföreningar.  Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert om ni vill ha hjälp med golvläggning, renovering eller bara rengöring av golv eller lokaler. Ni når vårt golvföretag enklast via formuläret här på sidan, men ni kan också ringa oss direkt. Välkomna!

Vårt golvföretag lägger rätt golv på rätt plats

På senare år har det också blivit populärt med textila golv igen, och idag är dessa av riktigt bara kvalité. De är både allergivänliga och ljuddämpande och passar därför särskilt bra i offentliga miljöer. När man lägger in ett nytt golv så måste man ta hänsyn till hur rummet används. Vissa golvmaterial passar mer eller mindre bra i vissa rum, men även golvets ytbehandling har betydelse. Som det auktoriserade golvföretag vi är kan vi hjälpa er att hitta det golv som passar bäst till era rum. Vi kan även ge tips och råd om hur ni bäst sköter om dem så att de håller riktigt länge. 

Hållbara golv av högsta kvalitet

Som golvföretag är vi stolta över vår yrkesskicklighet och utbildar oss ständigt i ny teknik och nya material. Självfallet följer vi också de regler som finns och har ett medvetet miljötänk genom hela vårt arbete. Vi tycker om att arbeta med kvalitativa och miljövänliga material som håller länge. Vi sköter också gärna om och renovera gamla golv. Kvalité och miljö går hand i hand för oss. När ni anlitar oss kan ni vara säkra på att ni får ett arbete av högsta kvalité som håller riktigt länge.